Kvantumpillanatok...

Nagyon élénk, egy meglepetés, jótékony, mindig jó érzéssel jár, és tartós. Mintha valami erõ kerítene hatalmába, és csak ámulatba esünk. Ez olyan, hogy amikor megfelelõ a pillanat, amikor egy más állapotba kerülsz, más szinten éled az életed, pontosan az fog történni, aminek meg kell történnie. "Add át magad az életnek!" "Magad elengedni, és Istent beengedni." Ez elvezet a változáshoz, a forráshoz.

A szinkronicitás, a sorssal való együttmûködés.Prioritások életünk elsõ felében. Férfiaknál. Pénz, kaland,teljesítmény, öröm, tisztelet. Életünk második felében: spiritualitás, személyes béke, család, Isten akarata, õszinteség, hitelesség. Nõknél: család, függetlenség, hivatás, beilleszkedés, vonzó külsõ. Majd késõbb: az én személyes fejlõdése, önbecsülés, spiritualitás, boldogság, megbocsájtás.

Néha semmi mást nem kell csinálj, csak ott légy és figyelj! Bármit is keresnél az életedben, már ott van neked. Ott jelenik meg, ahol és amikor szükség van rá. Mindig ott az elmédben. Bármire lenne szükséged a projekt befejezéséhez, bármit is akarnál alkotni, mind ott van. Felkészülsz, s aztán átadod magad. Egy könnyed bizalom abban,hogy minden tökéletesen fog alakulni.

Minden pénznél többet ér megérinteni valakinek az életét.

2013-07-18_08_45_46.jpg

Ambíciótól az értelemig c. filmbõl